VBTF har avsatt tre datum i februari/mars för lagspel för ungdomar. Kalla det ungdomsserier om ni vill men det blir ingen ”riktig” serie med tabell och så utan just lagspel för att ungdomarna ska få pröva på lagmatcher.

Tanken är för ungdomar upp till och med 17 år och främst för de som inte spelar i annat lag. Alla ungdomar är dock välkomna även om man spelar i div 4-6.

Planerade datum är 11/2, 25/2 el 4/3 (beroende på när Kristinehamn har sin tävling) samt 25/3.

Det blir separat anmälan till varje tillfälle.

Vi kommer att spela med tvåmannalag. Totalt fyra singlar och en dubbel i varje lagmatch. De spelare som spelar singel gör det hela lagmatchen men man får ha andra spelare i dubbel om laget består av mer än två spelare.

Tanken är att dela in anmälda lag i grupper om 4-5 lag och man spelar 2-3 lagmatcher vid varje speltillfälle. Anmälda lag ska vara beredda på att arrangera en samling. Fyra bord krävs. Ange i anmälan om ni inte kan arrangera.

Anmälan till det första tillfället görs senast fredag 27 januari via e-post till: einarsson.degerbyn@telia.com

Ange i anmälan spelarnas ranking för att vi ska kunna få så jämna grupper som möjligt. Har ni inga aktuella poäng så ange spelstyrkan på annat sätt. Gissar att ni kan uppskatta detta bra.

En avgift per lag och speltillfälle tas ut med maximalt 50 kr per lag.

Välkommen med anmälan.